Team met een hart

 

 

Weer een top training gehad💪🏽⚽🏆

ik voetbal bij svh honselerdijk.
als je een leuke spontane en vooral gezellige voetbalclub zoek ik zou zeggen kom keertje mee trainen of je het leuk vind.

met de leukste leiders/trainers en natuurlijk top spelers.

Wij zijn een team met een hart❤️
Stuur me een berichtje als je interesse heb💯💯

Groetjes Jessica en Samina

 

 

sv Honselersdijk op bezoek bij SG Soccer Academy !!!!

 

 

Woensdag 22 juli was de G afdeling van sv Honselersdijk op bezoek bij het buurtinitiatief van de SG Soccer Academy. Deze SG Soccer Academy is een buurtinitiatief dat is opgericht door de jeugdcommissie van DVV Delft, dagbesteding Residentie Contact en Shravan Ganner.

Na eerder een aantal trainingen voor de jeugd en de G spelers van DVV Delft was het nu de beurt aan de G spelers van sv Honselersdijk. Bijna alle spelers van de G van de club uit Honselersdijk hadden de reis naar Delft gemaakt. Zo rond de klok van 20.00 uur werd er verzameld op het 2e veld van DVV Delft alwaar trainer Shravan Ganner en zijn assistenten al stonden te wachten. Shravan Ganner (trainer van JO17-1 van DVV Delft en tevens Hoofd Jeugd Opleiding bij DVV Delft ) had voor de G spelers van sv Honselersdijk een aantal zeer gevarieerde oefeningen uitgezet.

De oefeningen waren uiteenlopend van een slalom tot het afronden op een klein doeltje. Ook was er een schotkanon geplaatst. Hier kon worden gemeten hoe hard er door diverse spelers werd geschoten. Er was een aantal groepen geformeerd en iedereen kreeg even veel tijd bij de diverse onderdelen. Na meer dan een uur gingen de spelers van sv Honselersdijk ( na eerst nog een drankje te hebben gedronken ) moe maar voldaan huiswaarts. Dankzij SG Soccer Academy, Residentie Contact, S.V. Honselersdijk en de Jeugdcommissie DVV Delft was er een prima samenwerking tussen meerdere verenigingen.

Gourmet avond 

 

Vrijdag 17 januari voordat ons gourmetavondje zou gaan beginnen kregen onze 3 G teams nog een verassing.

Ruud en Marga vd Knaap eigenaren van Heatel BV uit Poeldijk kwamen onze nieuwe tassen uitreiken. Echt zo gaaf dat ze niet 1 maar 3 teams wilde sponsoren.

Na de uitreiking van de tassen kwamen Kees en Harry toch even verhaal halen bij Marga en Ruud, waarom zij geen nieuwe watertassen hebben gekregen. Want die waren allemaal zo lek als een mandje en dat is zeker niet handig als je verzorger bent van een team.

Toen werd ik toch even op het matje geroepen door Marga en Ruud, waarom ik hier niet aan had gedacht. Dom dom dom van mij was ik helemaal vergeten!!!

Maar gelukkig zijn Ruud en Marga de moeilijkste niet en is het gelukkig helemaal goed gekomen en krijgen onze teamverzorgers ook 3 nieuwe watertassen gesponsord van Heatel B.V.

Marga en Ruud van Heatel B.V. we willen jullie nogmaals super bedanken voor sponsoring van de mooie tassen. We zijn er onwijs blij mee.

 

Op 31-12-2019 om 12.25 zijn Fred en Sabrina papa en mama geworden van hun zoontje Rayan Albertus Roosen.

Nadat we enkele weken geleden een nieuwe sponsor voor de G2 mochten begroeten was het nu de beurt aan de G1.
Ook zij zijn dit jaar in een nieuw tenue, voorzien van sponsor vermelding, gestoken.
De firma Marco Janknegt Transport heeft afgelopen zomer tijdens de jaarlijkse BBQ besloten om de G1 te gaan sponsoren.
Marco Janknegt verzorgt niet alleen de voetbal tenues maar was ook zo vriendelijk om voor trainingspakken te zorgen.

Aangezien de spelers van de G1 die grote vrachtwagens weleens van dichtbij wilden zien zijn zij met z’n allen naar Marco Janknegt gegaan.
Hierbij hebben zij aan Marco een ingelijst shirt overhandigd, een lijst die een prachtig plekje krijgt.

Wij willen Marco nogmaals hartelijk bedanken voor zijn support aan onze vereniging.

 

 

Dit seizoen hebben we bij de G-afdeling een nieuwe sponsor.
De firma Wens uitzendbureau uit Maassluis is zo vriendelijk geweest om de G2 te voorzien van nieuwe shirts voorzien van sponsor opdruk.
Wij als vereniging zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe sponsor en willen hen dan ook hartelijk bedanken.
Om dit nog extra te benadrukken heeft de leiding van de G-afdeling, samen met Stefan van den Bosch (Speler van de G2), uit naam van de vereniging een ingelijst shirt bij Wens Uitzendbureau gebracht.

Wij willen Youri en Jennifer van Wens Uitzendbureau nogmaals hartelijk bedanken voor hun support aan onze vereniging.