Team met een hart

 

Voetbalverslag  

03-10-2020 

Thuiswedstrijd  

SV  Honselersdijk G3- DVV delft G2 

Vandaag moesten wij om 9 uur verzamelen en 10 uur spelen. Jessica ging de kleding klaar leggen, wij mochten ons omkleden. Eenmaal op gekleed gingen wij met ze alle naar het veld. Daar gingen wij de warming –up doen en werd de opstelling bekend.  

Keeper Marvin, verderging Pleun, Vincent, Fardien, middenveld Jessica, Jim Sven spits Jose, wissel waren Mark, Kim Wesley en Marco. De scheidsrechter kwam er aan en de wedstrijd kon beginnen.  

 

1ste helft  

Ik denk dat ik heel lang over deze wedstrijd kan type, maar denk dat het niet hoeft. Wij kwamen als snel achter met 0-1 en dat vonden wij niet erg want ergens wisten wij dit kunnen wij niet winnen vandaag. Wij kwamen ook een aantal keer in de aanval maar dat mocht helaas niks doen. Marvin stond echt ballen er uit te halen dat was geweldig. Delft kwam weer in de aanval een aantal keer het die gingen er in het stond 0-4 achter voor ons. Jim wilde graag een doelpunt maken maar dat mocht helaas niet gebeuren. De eerste helft was super goed vanuit onze kant en delft. De scheidsrechter floot de eerste helft en hadden rust. Even allemaal praten over de eerste helft maar dat was allemaal goed volgens Dieni en Olga.

2de helft.  

 

Wij mochten beginnen met de aftrap. Jim die ging gelijk in de aanval maar de bal mocht er weer niet in. Delft kwam in de aanval en die maakte de 0-5. Jim ging in de aanval maar die werd onderuit gehaald door de keeper van delft, Jim mocht de penalty nemen maar helaas hield de keeper hem. Jim kwam terug en maakte de eerste doelpunt 1-5. Delft kwam in de aanval maar daar stond onze verderging en keeper in de weg. 10 minuten voor tijd maakte Delft nog 2 doelpunt 1-7. Jim ging weer in de aanval met de andere en Jim dacht oké dit doe ik zelf en net voor tijd maakte Jim nog een doelpunt 2-7. De scheidsrechter floot de wedstrijd af en wij gingen met ze allen juichen.  

 

Wij vonden dit de leukste en gezelligste wedstrijd van het seizoen ondanks dat wij hebben verloren bleven wij lachen en dat vonden wij super. Soms zijn er echt leuke wedstrijd. Delft super bedankt voor de gezelligheid.  

Bedankt Fred voor het fluiten  

 

Man of the match Marvin en Jim  

Jim bedankt voor het spelen bij de G3 en succes bij de G1.  

 

Gemaakt door Jessica uit de G3  

 

Voetbalverslag 

Uitwedstrijd 

26-09-2020

 

FC Oegstgeest G2 – SV Honselersdijk G3

 

Vandaag moesten wij om half 2 vertrekken voor onze uit wedstrijd. Wij waren al omgekleed toen wij aan kwamen. Wij gingen naar het veld voor een warming up, Dieni en Olga riep ons bij elkaar voor de opstelling. Keeper Marvin, verderging Jermaine, Marco, Vincent, middenveld Mark, Jim, Jessica, spits Kim en Jelle wissels waren Fardien en Wesley. De scheidsrechter kwam eraan en de wedstrijd kon beginnen. 

 

1ste heft. Wij mochten de aftrap nemen, Jim kwam in de aanval samen met Jelle maar dat mocht helaas niks worden. Jessica gaf de bal aan Jim en hij weer aan Jelle maakte een mooi doelpunt 0-1. De tegenstander kwam in de aanval en maar daar stond onze keeper Marvin hij was weer goed aan het keepen toppertje. Wij kwamen weer in de aanval maar die bal mocht er niet in. De tegenstander kwam terug op onze helft maar daar stond Marco goed zodat er geen doelpunt kwam. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. Dieni en Olga zeide dat wij het goed deden en dat wij zo door moesten gaan. 

 

2de helft

Oegstgeest mocht de aftrap maar Jelle ging gelijk in de aanval daar kwam snel de 0-2. De tegenstander kwam in de aanval en dat was een doelpunt 1-2. Jessica gaf de bal aan Jelle en Jelle aan Jim maar dat mocht helaas niks doen. Vincent kwam in de aanval na een kwartier en dat was een mooie samen spel waardoor het 1-3 wordt. Jessica kwam in de aanval maar ze werd gehinderd door een tegenstander helaas mocht die er niet in. De tegenstander kwam in de aanval en speelde onze spelers uit dat was 2-3. Het was erg spannend, wij hadden veel kansen maar ze mochten er niet. Een paar minuten voor tijd maakte Oegstgeest de gelijkmaker 3-3. De scheidsrechter floot de wedstrijd af en wij gingen naar huis met 1 punt. 

The man of the match: wesley. 

 

Gemaakt door Jessica 

 

 

Voetbalverslag 19-09-2020

Thuiswedstrijd 

SV Honselersdijk G3 – VVAC G1

 

Vandaag moesten wij om kwart voor 11 aanwezig zijn. Jessica ging om 11 uur de kleren klaar leggen voor de spelers. Wij gingen naar het veld en deden daar de warming-up, Dieni en Olga riep ons bij elkaar voor de opstelling. Keeper Marvin, verderging Mark, Marco, Jermaine, Middenveld Fardien, Jim, Vincent, spits José en de wissels waren Jessica, Pleun, Kim en Sven. 

 

De scheidsrechter kwam eraan, Honselersdijk mocht de aftrap nemen, wij gingen in de aanval maar dat mocht niks opleveren. VVAC kwam na 10 min in de aanval en dat was de 0-1, Marvin was super goed aan het keepen. VVAC kwam weer in de aanval ze speelde ons helemaal weg dat was de 0-2. Jim en Vincent kwamen in de aanval maar helaas mocht de bal er niet in. Jim ging wissel voor Jessica, Sven kwam erin voor Fardien en Pleun voor José. Wij kwamen vaak in de aanval maar de bal mocht er niet in helaas. Een paar minuten voor de rust kwam de tegenstander weer in de aanval en dat was de 0-3. De scheidsrechter floot de 1ste helft af, wij kwamen allemaal bij elkaar en Dieni en Olga zeide dat wij het goed deden ondanks afgelopen woensdagavond. Blijf zo door van vertelde ze. 

 

De 2de helft kon beginnen, VVAC kwam in de aanval en daar kwam de een doelpunt uit 0-4. Honselersdijk mocht weer aftrappen Jim en Vincent kwam in de aanval maar dat mocht niks opleveren. VVAC kwam terug in de aanval maar Marvin stond goed te keepen echt een mooie bal er uit gehaald een topper. Na een kwartier kwamen wij weer terug Jim gaf de bal aan Jessica en schoot hard en laag over de grond waardoor José kon scoren daar was de 1-4. VVAC kwam in de aanval en Mark en Marco stonden daar in de weg.  Geen paar minuten later maakte de VVAC de 1-5. Wij kregen de aftrap. Jim kwam in de aanval met Sven maar die mocht er helaas niet in. Jessica moest ingooien die gaf de bal aan Vincent, Vincent gaf de bal aan Fardien en hij gaf hem voor op José en dat was weer een doelpunt 2-5 mooi samen gespeeld. Marvin hield weer weer een mooie ballen eruit geweldig!!

De scheidsrechter floot de 2dehelft af en de 3 punten gingen mee naar VVAC. 

 

The man of the match: Jose super gespeeld 

Justin bedankt voor het fluiten. 

 

Gemaakt door: Jessica 

 

 

Thuiswedstrijd 16-september 2020

SV Honselersdijk G3- DVV Delft G1

 

Wij moesten om 19:00 verzamelen. Wij gingen om 20:00 spelen wij gingen naar het veld om een warming-up te doen. Dieni en Olga maakte de opstelling bekend, keeper Marvin, verderging Mark, Marco, Jermaine, middenveld, Fardien, Jim, Vincent, Spits Jessica en wissel was Kim José en Sven. 

 

De scheidsrechter kwam eraan en wij mochten de aftrap nemen. Wij wisten dat wij deze wedstrijd gingen verliezen. Ik kan nu wel alle doelpunt in het verslag schrijven maar dat heeft geen zin, want dan ben ik volgende week nog niet klaar. Wij speelde deze wedstrijd omdat wij wilde laten zien wie wij waren als Honselersdijk. Ook al hebben wij verloren blijven wij lachen. De wedstrijd was goed aan onze kant.

 

Delft heeft gewonnen met 0-25, wij konden er niet tegen op. Ondanks alles liepen wij vrolijke het veld af. Delft bedankt voor het spelen nu hopen wij dat wij niet meer zo hoog worden in gedeeld. 

 

Jermaine bedank voor het wedstrijd fluiten. 

 

Man of the match: heel het team. Wij lieten ons niet weg jagen. 

 

Gemaakt door Jessica. 

 

 

Voetbalverslag 12 september 2020

Thuiswedstrijd

SV Honselersdijk G3- SVV G1Vandaag moesten wij om 9 uur verzamelen. Om 10 uur gingen wij spelen. Dieni en olga gingen de opstelling bekend maken.
Keeper Marvin, verdediging mark Marco en jermaine. Middenveld fardeen, Jessica, Vincent. Spits Jim, Pleun en als wissel Kim en Sven

Wij gingen naar het veld om de warming-up te doen. De scheidsrechter Fred kwam eraan. SVV mocht aftrappen. Wij gingen gelijk jagen. Jim en Vincent hadden een mooie aanval maar mocht er niet in. SVV ging in de aanval maar onze keeper marvin hield hem tegen toppertje. Na 20 minuten spelen kwam SVV op voorsprong met 0-1. Wij kwamen in de aanval maar het mocht niks opleveren. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. Dieni en olga zeide dat wij het goed deden. Dat wij zo door moesten gaan. Jessica ging even wissel. Wij begonnen met de 2de helft. SVV had kans op kans en die gingen er in na een kwart spelen stond het 0-4 achter. Jessica kwam er weer in voor jermaine. Kim voor sven. SVV kwam weer in de aanval dat was nummer 5 0-5. Jessica gooide in en jim had de bal en paste hem door naar Vincent maar dat mocht niks opleveren. Na 10 minuten stond het 0-7. Jessica gooide weer in naar fardeen en hij schoot hem naar Vincent en dat was een doelpunt 1-7. De lastse paar minuten maakte SVV de 1-8. De scheidsrechter floot de wedstrijd af.
Fred bedankt voor het fluiten

 

Voetbalverslag 29 augustus 2020


Uitwedstrijd


Transvallia G1 – sv Honselersdijk G3,

Wij gingen om half 9 vertrekken voor de voetbal wedstrijd op naar Rotterdam. Om half 10 gingen wij omkleden. Dieni en Olga maakte de opstelling bekent. Keeper Marvin, verdediging mark Marco en pleun. Middenveld Jessica, Jim, Vincent. Spits Jose en als wissel Kim.

Wij gingen naar het veld om een warming-up te doen. De scheidsrechter kwam eraan en wij konden beginnen. Honselersdijk had de aftrap. Jim ging samen met vincent in de aanval jim speelde naar Vincent en dat was in de 1ste min de 0-1. De tegenstander kwam in de 3de minuut in de aanval en dat was 1-1. Wij kregen kans op kans maar mocht er niet in. In de 13de minuut schoot jim op de lat. De tegenstander kreeg een kans maar marvin hield de bal eruit. De scheidsrechter floot de eerste helft af. Wij gingen met 1-1 de rust in. Dieni en Olga zeide dat wij gingen gelijk op wij moesten zo door blijven gaan. De scheidsrechter kwam ons halen voor de 2de helft. De tegenstander kreeg een aanval maar dat ging niet marvin hield hem tegen. In de 39ste minuut maakte jim de 1-2. Wij waren goed aan het verdedigen. In de 50ste minuut had jessica een mooie kans maar die mocht er niet in. 4 minuten later kopte marvin de bal in eigen doel 3-2. 2 minuten later kregen wij een penalty tegen dat was 4-2.
De scheidsrechter floot de wedstrijd. Wij zijn lachend het veld af gegaan.

The man of the macht marvin

Gemaakt door jessica

7-03-2020

SV Honselersdijk G3- VVAC G1

Vandaag was er weer een thuiswedstrijd om 13:00 moesten wij spelen. Wij gingen om half 1 omkleden na het omkleden kwam Olga en Johan naar de kleedkamer. Hun gingen de opstelling bekende maken, keeper Marvin, verderging: Pleun, Marco, Mark Middenveld: Vincent, Jim, Nick, Jessica spits: José en de wissels waren: Edlynn, Alex en Kim. Wij gingen naar het veld om een warmin-up te doen lekker rustig aan voor de wedstrijd. De scheidsrechter kwam de wedstrijd kon beginnen VVAC G1 mocht de aftrap nemen. Zij gingen gelijk druk zetten maar de doelpunt mocht er niet in van hun. Wij kwamen terug in de aanval maar helaas mocht niemand scoren, VVAC ging druk zetten en daar kwam de doelpunt uit 0-1. Wij namen de aftrap en gingen druk zetten, maar mocht helaas niks doen. Na een paar minuten gaf Nick een assist aan Vincent en daar kwam de 1-1. VVAC mocht de aftrap nemen wij gingen gelijk druk zetten. Jim gaf een assist aan Nick en daar kwam de 2-1 uit het was een super doelpuntl. VVAC kwam weer in de aanval maar maar mark stond in de weg dus was geen doelpunt, Mark werd gewisseld voor Edlynn José voor kim en Alex voor Vincent. Honselersdijk kwam in de aanval Jessica gaf een ingooi aan Nick en hij maakte de de 3-1.VVAC kwam in de aanval en daar kwam de 3-2, Honselersdijk nam de aftrap en VVAC kwam weer druk zetten er stond iemand helemaal vrij 3-3. Jose kreeg de bal van Vincent en maakte een doelpunt 4-3, VVAC kwam weer terug die maakte niet gek later de 4-4 het ging elke keer gelijk op. Een paar minuut voor tijd gaf Jessica een assist aan Vincent door het midden en daar kwam de 5-4. De scheidsrechter floot de 1ste helft af, wij gingen met ze alle naar de kleedkamer Johan en Olga zeide dat wij het goed deden kwa spel wij gingen gelijk op. Iedereen deelt zijn best waar die ook stond ook al was het een nieuwe plek. De scheidsrechter kwam ons halen voor de 2de helft te spelen wij gingen er voor. Honselersdijk mocht de aftrap nemen Jim kwam gelijk in de aanval gaf de bal aan Nick een heel mooi voorzet daar kwam de 6-4 uit. VVAC kwam in de aanval maar Marvin stond heel goed te keepen een hele mooie redding van hem. Vincent had de bal Jessica liep mee naar voren zei kreeg een assist van Vincent en daar was de 7-4 mooi doelpunt. VVAC kreeg een vrije trap mee en daar mocht geen doelpunt komen, Marvin gaf de bal aan Vincent maar dat mocht niet. VVAC had de bal maar dat ging mis Kim stond in de weg en maakte VVAC een eigen doelpunt geweldig dachten wij 8-4. VVAC kreeg nog 1 aanval maar dat mocht niks doen Edlynn en Marvin stond daar heel goed. De scheidsrechter floot de wedstrijd af.

De leiders Olga en Johan waren trots op ons. Wij willen Edlynn en Alex bedanken voor het mee spelen en wij willen ook Johan bedanken dat die Olga heeft geholpen.

THE MAN OF THE MATCH: Marvin.

Gemaakt door Jessica Behrens

 

 

 

Thuiswedstrijd 8-02-2020

 

SV Honselersdijk G3 – FC Vlotbrug G1

 

Vandaag moesten wij om 1 uur spelen 12 uur verzamelen. Wij gingen om half 1 omkleden Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer voor de opstelling. Keeper: Marvin, verderging: Nick, Mark, Pleun, middenveld: Jim, Jessica, Vincent, spits: Jose, Kim en wissel Marco. Wij gingen met ze alle naar het veld voor een warming- up. De scheidsrechter kwam en wij gingen beginnen met de wedstrijd vlotbrug mocht de aftrap nemen. Wij gingen gelijk in de aanval hoog druk zetten wij hadden de eerste kans na 2 minuten Jessica gaf de bal aan Jim, Jim gaf de bal door aan Vincent en dat mocht de 1-0 worden. Vlotbrug kwam in de aanval maar mark stond in de weg helaas geen kans. Wij kwamen na 10 minuten weer in de aanval, Jessica gaf de bal aan Nick en Nick weer en aan Jim en toen weer terug en dat was 2-0 door Nick. Vlotbrug ging druk zetten daar stond iemand vrij en dat was 2-1 helaas. Wij mochten de aftrap nemen. De 20ste minuut mocht Jessica ingooien die gaf de bal aan mark en mark weer aan Nick en dat was een mooi doelpunt 3-1. Vlotbrug kreeg nog een kans maar daar stond Pleun en Marvin in de weg geen doelpunt. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. Wij gingen naar de kleedkamer, Dieni en Olga zeide allebei dat wij zo door moesten gegaan dat het goed gaat hoe het nu gaat. Wij gingen terug naar het veld voor de 2de helft. Wij mochten de aftrap nemen, Jim kwam in de aanval maar mocht helaas niks doen. In de 40ste minuten kregen wij een penalty Jessica nam hem maar helaas ging die over. 2 minuten later kwam er een corner Jim gaf hem aan Jessica en zei maakte een mooie doelpunt 4-1. Vlotbrug zette druk maar iedereen stond in de weg helaas mochten ze niet scoren. In de 50ste minuut gaf Nick een voorzet aan Marco en die mocht er mooi in de kruising. Wij hoefde niet meer zo lang dus deden rustig aan voetballen. Vlotbrug speelde in de 59ste minuut de bal in hun eigen doel daar was 6-1. De 3 punten bleven in Honselersdijk.

In de kleedkamer zijn Dieni en Olga dat ze trosten op ons waren.

 

Man of The Match: Marco, hij deed het super goed ondanks alles!

 

Gemaakt door: Jessica Behrens

 

Uitwedstrijd 1-02-2020.


Slikkeveer G1- Sv Honselersdijk G3.

Vandaag moesten wij om kwart over 8 verzamelen, half 9 vertrekken op naar Ridderkerk. Toen wij er waren gingen Olga en Jessica de kleren klaar leggen zodat wij ons konden omkleden. Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer om de opstelling bekend te maken. Keeper Marvin, verderging Simon, Mark, Vincent, middenveld Jim, Jessica, Nick spits José kim en wissel was Noa. Wij gingen naar het veld om de warming-up te doen. De scheidsrechter kwam eraan en de wedstrijd ging beginnen. Honselersdijk mocht beginnen met de aftrap. Wij kwamen 1 keer in de aanval, daarna kwam Slikkeveer in de aanval. Na 10 minuten kwam Slikkeveer op 1-0 op voorsprong. Niet gek later werdt het al gauw 2-0 achter. Wij kwamen in de aanval maar de bal mocht er maar niet in. Slikkeveer kwam weer in de aanval en ze maakte de 3-0. Wij dachten echt wat gebeurd hier, wij waren weg gespeeld ondertussen stond het 6-0. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. Wij ging naar de kleedkamer en Dieni en Olga zeide dat wij het goed deden, de tegenstander is gewoon sterker dan wij. Wij gingen naar het veld voor de 2de helft te spelen. Slikkeveer mocht de aftrap nemen ze kwamen gauw in de aanval en het werdt gelijk 7-0. Nick kreeg een voorzet van Jim maar die mocht er niet in. Daarna kwam Slikkeveer en toen stond het 8-0. Wij maar blijven lachen het maakte ons niet uit. Vincent kreeg een aanval maar die mocht er ook niet in. Slikkeveer maakte de 9-0. Vlak er achter aan maakte de ze 10-0. Ongeveer 5 minuten voor tijd maakte ze de winde doelpunt 11-0. De scheidsrechter floot de wedstrijd af. Wij gingen naar de kleedkamer Dieni en Olga zeide wij het goed hadden gedaan en dat het niet uit maakte

The man of the match: Marvin, hij haalde goeie ballen eruit.

Gemaakt door: Jessica Behrens.

 

 

Uitwedstrijd 25-01-2020

 

Smithoek G1- SV Honselersdijk G3

Vandaag moesten wij uit naar Smitshoek. Wij moesten om half 9 vertrekken wij waren rond 9 uur op bestemming. Om half 10 gingen wij omkleden, Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer die maakte de opstelling bekend. Keeper: Marvin, Verderging: Jim, Mark, Pleun. Middenveld Jessica, Nick, Vincent, Spits José en de wissel was Kim.
Wij gingen naar het veld en deden de warming up. De scheidsrechter kwam eraan en de wedstrijd kon beginnen. Wij mochten beginnen met de aftrap. Smitshoek kwam al snel in de aanval maar dat mocht geen doelpunt zijn voor hun. Wij kwamen terug in de aanval en Nick had een hele mooie kans maar helaas ging die er niet in. Smitshoek kreeg een vrije kans en die zat er in. 0-1 helaas. Wij namen de aftrap. Wij gingen rustig over teken. Jessica ging er even uit en daar kwam Kim voor in de plek. Jim die ging naar voor en maakte een mooi doelpunt vanaf de middenlijn 1-1. Smithoek nam de aftrap wij gingen gelijk druk zetten. Nick kreeg de bal van Vincent en gaf hem weer terug waardoor Vincent een doelpunt kon maken 1-2. Wij gingen terug naar onze eigen helft, smithoek kwam een paar keer in de aanval maar die hadden weinig kans helaas. Nick kreeg een voorzet van Jessica en daarnaast de 1-3 voor ons. De scheidsrechter floot de eerste helft af en wij gingen naar de kleedkamer eenmaal in de kleedkamer zei de Dieni en Olga dat wij goed bezig waren en zo door moesten gaan. Op naar de 2de helft. Smitshoek mocht de aftrap nemen. Er kwam al snel een tegen doelpunt 2-3. Wij namen de aftrap en wij gingen druk zetten. Nick gaf de bal aan Jessica en Jessica weer terug aan Nick, Nick zag José vrij staan en die scoorde een doelpunt 2-4. Smithoek kwam weer in de aanval en maakte weer een doelpunt. 3-4. Een paar minuten later maakte Vincent vanuit de hoek een doelpunt 3-5. Smithoek nam de aftrap en die kwam weer in de aanval bij ons was de verderging weg en Marvin hield de eerste tegen en daarna ging die er toch in 4-5. Nick nam de aftrap die ging alles op alles zetten en die maakte toch een doelpunt 4-6. Smithoek kwam bij een hoekschop en die scoorde uit de hoekschop 5-6. Wij namen de aftrap en wij wilde nog heel graag een doelpunt maken maar dat mocht helaas niet gebeuren. Smithoek kwam in de aanval en hun maakte de gelijk maker 6-6. Wij namen de laatste aftrap en de scheidsrechter floot er vlak achteraan de wedstrijd af. Het is 6-6 gebleven. Wij gingen naar de kleedkamer Dieni en Olga zeide dat wij het goed deden.

The man of the match: Nick

Gemaakt door: Jessica Behrens

14-12-2019


Bekerwedstrijd uit.
Delft G1- SV Honselersdijk G3.
Wij moesten om half 9 verzamelen bij de club, om 9 uur gingen wij vertrekken op naar Delft. Eenmaal op delft gingen wij om kwart voor 10 omkleden. Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer voor de opstelling. Keeper Jim, verderging Dolf,Jeroen, Simon, middenveld, Vincent, Jessica, Mark, spits José, Kim en wissel Pleun. Wij gingen met ze alle naar het veld om de warming up te doen. De scheidsrechter kwam eraan en wij konden met de wedstrijd beginnen Honselersdijk mocht de aftrap nemen. Delft ging gelijk druk zetten maar wij waren er snel bij. Jim die had een hele mooie redding. Wij kwamen in de aanval maar helaas mochten die er niet in. Na 5 minuten kwam delft op voorsprong 0-1. Daarna stonden wij heel de tijd te verdedigen Jeroen en mark die hadden allemaal. Jim die stond lekker te keepen. De rest van de tijd kwam delft alleen maar op voorsprong onder tussen was het 0-4. Wij als Team bleef maar lachen dat was ook de bedoeling . De scheidsrechter floot de eerste helft af. Wij gingen met ze alle naar de kleedkamer en Dieni en Olga hadden niet veel te melden. Alleen hebben ze gezegd dat wij zo door moesten gaan want het gaat goed. Wij gingen weer naar het veld voor de 2de helft te spelen. Wij kwam op het veld en delft had de aftrap ze kwamen gelijk weer aanvallen en daar was de 0-5. Wij met ons team vonden het helemaal niet erg . De eerste 20.minuten kregen wij alleen maar doelpunten tegen. Onder tussen was het alweer 0-10. Delft die maakte een eigen doelpunt voor ons wel sportief dachten wij zo 1-10. Jim die ging wisselen met Jeroen een paar minuten voor tijd. Delft maakte de laatste doelpunt de 1-11. Wij liepen vrolijk het veld af en lachend natuurlijk. Met zijn alle nog even naar de kleedkamer voor de man of the macht.
THE MAN OF THE MATCH was iedereen want wij deden het zo goed en Dieni en Olga waren trots op ons. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2020 toe. Tot volgend jaar allemaal!!.

Gemaakt door: Jessica Behrens.

 

30-11-2019

Sv honselersdijk- VFC G1

Vandaag moesten wij om 12 uur verzamelen. 1 uur moesten wij spelen. Wij gingen ons om half 1 omkleden, Dieni en olga kwamen naar de kleedkamer om de opstelling bekend te maken. Doel: marvin, verderging: mark, Marco p, Vincent middenveld: Jim, Jessica, José en spits Kim. Wij gingen naar het veld voor de warming-up. De scheidsrechter kwam er aan en VFC mocht de aftrap nemen. Wij gingen eerst rustig aan doen. VFC kwam in de aanval Marvin die had een goeie redding. Wij kwamen niet gek later in de aanval helaas mocht die er niet in. Na een kwartier spelen maakte VFC een doelpunt 0-1 achter. Wij begonnen met de aftrap Jim paste naar Vincent maar helaas mocht die er niet in. Net voor rust maakte VFC 0-2 wij hadden nog 1 kans maar mocht er ook niet in. De scheidsrechter floot voor de rust. Toen wij in de kleedkamer kwamen gaf Marvin aan dat die niet meer kon keepen edlynn die viel voor marvin in. Fred kwam er ook bij voor Jim. Wij gingen met zijn alle naar het veld voor de 2de helft. Wij mochten beginnen met de aftrap. Wij gingen gelijk druk zetten. Vincent gaf de bal door aan Jessica maar die mocht er helaas niet in. VFC kwam in de aanval maar daar stond Mark in de weg. Edlynn had de bal en gaf hem mee aan Vincent en ja hoor daar was de 1-2. VFC ging druk zetten die zaten midden in de aanval en Marco p stond daarvoor met Fred samen. Vincent pakte de bal af en hij ging er vandoor en hij maakte de 2-2 een mooi doelpunt kunnen wij wel zeggen . Jim die kwam erin voor Marco p, Wij gingen gelijk druk zetten. Fred gaf de bal aan Vincent en daarna aan Jessica helaas mocht die er niet in. VFC kreeg een aanval en die ging er helaas in 2-3. Fred ging een paar keer naar voor maar mochten helaas er ook niet in. De scheidsrechter floot de wedstrijd af en wij liepen vrolijk van het veld. Wij waren in de kleedkamer en dieni en olga waren trots op ons.
The man of the match: marvin vooral omdat die de 1ste helft heel erg goed stond te keepen.

Gemaakt door: Jessica Behrens.

 

23-11-2019

Vredenburch G1- SV Honselersdijk G3

Vandaag moesten wij uit naar vredenburch. Wij gingen om half 2 vertrekken naar Rijswijk toen wij daar aan kwamen moesten wij gelijk omkleden. Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer en vertelde de opstelling voor vandaag. Doel Marvin, verderging: Mark, Fred, Marco P, middenveld: Jim, Jessica, Vincent en Spits José. Wij gingen naar het veld daar deden wij een warming-up, wij moesten nog ruim 20 minuten wachten op de scheidsrechter. De scheidsrechter kwam eraan en konden eindelijk beginnen met de wedstrijd. Wij mochten ons beginnen met de aftrap. Wij kregen gelijk de aanval José had de eerste kans die mocht er helaas niet in. Wij kregen een vrije trap die nam Fred. Daarna was er een hele mooie kans van Jim maar die ging er net niet in. Vredenbruch kwam in de aanval Marvin had een hele mooie redding. Vincent kreeg de bal van Fred maar helaas ging de bal tegen de lat. Niet gek later gaf Jessica een assist aan Vincent en die mocht er eindelijk in 0-1. Vredenburch begon met de aftrap hun gingen natuurlijk veel druk zetten onze Marvin stond super goed te keepen. Vredenburch kwam in een aanval en toen werd het 1-1. Wij mochten de aftrap nemen. Jim paste de bal naar Kim en die gaf hem aan Vincent dat werd een 1-2 voorsprong. Jim en Vincent ging samen druk zetten, Vincent gaf de bal aan Jim en dat werd de 1-3. Kort erna floot de scheidsrechter dat het rust was, wij gingen met 1-3 de rust in. In de rust had Dieni en Olga niks te klagen wij moest zo door gaan. Wij gingen weer verder met de wedstrijd de 2de helft kon beginnen. Vincent ging gelijk druk zetten op de bal. Na 5 minuten maakte Vincent de 1-4 en mooi doelpunt. Jim moest achter gaan spelen op Fred ze plek. Vincent en ik gingen als een speer naar voren. Vincent gaf de bal aan Jessica en zij maakte een heel mooi doelpunt de 1-5. Fred kwam terug in het veld en Jim ging weer naar het middenveld. Kim kwam er ook weer in voor José. Vincent en Jim gingen allebei naar voor Vincent gaf de bal aan Jim en Jim maakte de 1-6. Vredenburch wou nog graag een kans maken maar die mocht er niet in. 3 minuten voor tijd maakte Jim de laatste doelpunt 1-7. De scheidsrechter floot de wedstrijd af. Honselersdijk G3 ging vrolijk van het veld af.
Wij gingen nog even met zijn alle naar de Kleedkamer. Dieni en Olga waren super trots op ons.
The Man Of The Match: Kim

Gemaakt door: Jessica Behrens en Jarich Hagman

 

 

 

Zaterdag 16-11-2019

SV Honselersdijk- Delft G3

Vandaag moesten wij tegen Delft G3. Wij moesten 10 uur verzamelen 11 uur spelen. Wij gingen ons om kleden en Dieni en Olga kwamen naar de kleedkamer om de opstelling bekend te maken. Doel Marvin, Verderging Mark, Vincent, Pleun, middenveld, Jim, Jessica, Kim en in de spits Jose. Wij gingen met zijn alle naar het veld om een warming-up te doen. De scheidsrechter kwam eraan en toen konden wij beginnen met de wedstrijd Delft mocht aftrappen. De eerste kwartier zaten wij goed in de aanval. Een paar minuten later kwam Delft op voorsprong met 0-1. Wij hadden weer een aanval maar de doelpunt mocht er helaas niet in. Delft kwam bij onze doel en ja hoor de 0-2. Geen paar minuten later maakte delft de 0-3. Vlak erachter na maakte ze de 0-4. Wij gingen met 0-4 de rust in. Olga en Dieni ging ons vertellen dat wij het goed deden ondanks dat wij achter staan. Ze zeide wij gaan gewoon met lol het veld af dat is het belangrijkst.
De 2de helft mochten wij de aftrap nemen wij gingen gelijk druk zeggen maar de doelpunten mochten er niet in. De ene doelpunt na de andere doelpunt kwam om onze oren maar wij bleven lachen. Na een kwartier stond het al weer 0-7. Jessica kreeg een aanval gaf een voorzet aan Vincent maar die mocht er helaas niet in. Geen 5 minuten laten kwam er weer een tegen doelpunt 0-8. Wij namen weer de aftrap maar voor wij het wisten had delft weer de bal en maakte ze de laatste doelpunt 0-9.
Wij hebben een leuke wedstrijd gehad met zijn allen.
Namens de G3 van Honselersdijk willen wijn Delft G3 feliciteren met hun Winterkampioen
De man of the match is Marco Poot.

Gemaakt door:
Jessica Behrens