Team met een hart

Zaterdag 18-03-2023 thuiswedstrijd

Honselersdijk G2- Jonge Spartaan G1

Wij moesten om 12 uur verzamelen op de club. Om half 1 gingen wij omkleden, Dieni, Olga en Edwin kwamen naar de kleedkamer. De opstelling: keeper Jermaine, Verderging. Mark, Jose, Miguel, middenveld, Nick, Saif, Cesco, Spits, Jessica, Kim en de wissel Pleun en Yesion. Wij gingen naar het veld voor de warming-up. De scheidsrechter kwam der aan de wedstrijd kon beginnen.

Der zal dit keer een kort verslag komen. Ik kan wel een heel verslag schrijven over de wedstrijd, maar dat heeft niet heel veel zin. In de eerste helft kwamen wij al gauw op voorsprong door de eerst doelpunt van Cesco 1-0. Jessica gaf een voorzet aan Cesco en daar kwam de 2-0. Nick maakte de 3-0, vlak daarna kwam Yesion met de 4-0. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. Wij gingen naar de kleedkamer om de eerste helft te bespreken het ging redelijke goed, sommige dingen konden wel veranderd worden. Wij gingen naar de 2de helft, daar kwamen alle doelpunten. Der valt niet zoveel te zeggen over de 2de helft alleen dat het team probeerde om Kim te laten scoren maar dat wilde maar niet gebeuren. Wij hebben uit sportiviteit de tegenstander een doelpunt laten maken en dat deed ons heel goed. Wij waren blij met deze wedstrijd was mooi om te zien en te spelen. De doelpuntmakers waren 7x Cesco, 2x Nick en 1x Yesion.

The woman of the macht: Kim

Gemaakt door jessica

Uitwedstrijd 11-02-23

Barendrecht G2 – Sv Honselersdijk G2

Wij moesten om kwart over 8 verzamelen op de club, om kwart voor 9 gingen wij vertrekken naar Barendrecht. Wij kwamen daar aan en wij gingen met ze alle naar de kleedkamer. Dieni, Olga en Edwin kwamen naar de kleedkamer om de opstelling te vertellen. Keeper Marvin, verderging Jose, Mark, Jermaine, middenveld, Nick, Vincent, Yesion, spits Rick en de wissels waren Miguel, Pleun, Saif en Kim. Wij gingen naar het veld voor de warming-up.
Voordat de wedstrijd begon namen wij met ze alle 1 minuut stilte voor Turkije en Syrië. Honselersdijk mocht beginnen met de aftrap wij gingen gelijk druk zetten. Der was een mooie kans maar die mocht der niet in. In de 9de minuut kreeg Rick een voorzet van Nick en ja hoor daar was de 0-1. Der werd aan allebei de kanten veel druk gezet maar die mochten der niet in. Vincent kreeg een kans maar helaas naast. Er werd steeds meer druk gezet door de tegenstander maar die mochten der niet in, want onze keeper was goed aan het keepen. De scheidrechter floot de 1ste helft af en wij gingen de rust in met 0-1. De leiders spraken het team aan dat wij ons moeten focussen op het spel en niet op de scheidrechter. Wij gingen der voor.
2de helft wij gingen gelijk druk zetten op de tegenstander. Kim kreeg een kans via Vincent, maar helaas mocht die der niet in. Vlak daarna kreeg Pleun een voorzet van Saif maar mocht der helaas niet in. De tegenstander kwam in de aanval, maar daar stond onze verderging in de weg. Vincent gaf een voorzet aan Pleun maar helaas ook die mocht der niet in. In de 45ste minuut kregen wij een vrije trap mee en deze mocht mark nemen, ja hoor Mark die doet het weer 0-2. Niet gek later maakte Yesion 0-3, in de 50ste minuut kreeg Barendrecht een corner en daar kwam de 1-3 uit. Wij gingen weer druk zetten maar helaas mochten ze der niet in. In de 53ste minuut maakte Barendrecht de 2-3. Onze kansen mochten der niet in. 2 minuut voor tijd dacht Nick nu moet ik gaan scoren en daar was de 2-4. De scheidrechter floot de wedstrijd af.
De 3 punten gaan mee naar huis. De leiders waren erg trots op ons dat wij ons hebben herpakt.
The man/ wonan of macht: iedereen.
Gemaakt door: Jessica

Thuiswedstrijd 4-02-2023

v Honselersdijk G2 – FC Vlotbrug G1

Wij moesten om 10 uur op de club zijn, om half 11 gingen wij omkleden. De leiders kwamen naar de kleedkamer voor de opstelling. Keeper Marvin, verderging Jose, Mark, Jermaine, middenveld, Yesion, Vincent, Nick, Spits Kim, Pleun en de wissels waren, Rick, Miguel en Saif. Wij gingen naar het veld, om de warming-up te doen.
De scheidrechter kwam der aan, vlotbrug mocht de aftrap nemen. Wij gingen gelijk druk zetten zodat ze niet door ons heen kwamen. Nick kreeg de bal en ging om het doel af en daar was al gauw de 1-0. Vlotburg kwam in de aanval, maar onze verderging stond in weg. Wij kwamen terug naar voor en Pleun gaf een voorzet aan Yesion en die mocht der in 2-0. Vlotbrug mocht geen doelpunten bij ons maken. Pleun nam de corner en Nick schoot hem terug Pleun toen gaf hij hem weer aan Nick daar kwam de 3-0 uit. Jermaine schoot alles weg wat maar weg kon samen met Mark. De scheidsrechter floot de 1ste helft af. De leiders zijde dat wij meer moesten over spelen en daar door beter konden afmaken.
De 2de helft mocht weer beginnen wij mochten de aftrap nemen. Vlotbrug ging gelijk druk zetten, ze hadden onze verderging helemaal weg gespeeld en daar kwam al gauw de 3-1. Vincent kreeg de bal vanuit de corner en daar kwam de 4-1. Vlotburg bleef elke keer druk zetten maar helaas mochten ze geen doelpunten maken. Nick kreeg de bal en die maakte de mooie 5-1. Pleun kreeg veel kansen maar ze mochten der niet in helaas. De scheidsrechter floot de wedstrijd af. De 3 punten blijven in Honselersdijk.
The man of macht is Nick met 3 doelpunten
Gemaakt door Jessica Behrens

uitwedstrijd 28-01-2023

Excelsior 20 G1- Sv Honselersdijk G2

Wij moesten om kwart voor 10 verzamelen. Wij gingen om 10 uur vertrekken naar Schiedam. Jessica ging de kleding klaar leggen voor de jongens en dame. Dieni, Olga en Edwin kwamen naar de kleedkamer voor de opstelling. Keeper Marvin, verderging Jose, Mark, Miguel, middenveld Yesion, Vincent, Nick, Spits Jermaine, Kim en wissel Saif.
Wij gingen naar het veld voor de warming-up. De tegenstander mocht beginnen met de aftrap. Wij waren 5 minuut aan het spelen en de tegenstander maakte de 1-0. Wij gingen alweer gauw druk zetten en daar kwam de 1-1 van Nick, niet veel gek later kwam de tegenstander op voorsprong 2-1. Wij namen weer de aftrap en kwamen weer gauw op de 2-2 door Yesion. Wij gingen gelijk weer druk zetten, Mark mocht een vrije trap nemen en ja hoor hij doet het weer 2-3. De tegenstander kwam vlak voor rust weer in de aanval 3-3. De scheidsrechter floot de 1ste helft af met 3-3 de rust in. De leiders zeiden dat wij zo door moesten gaan.
De 2de helft kon beginnen. Wij mochten de aftrap nemen. Nick ging druk zetten en gaf een assist aan Vincent en daar kwam de 3-4. Vlak daarna kwam de tegenstander weer in de aanval en daar was de 4-4. Vincent ging samen met Nick naar voren, daar kwam de 4-5 uit. De tegenstander kwam weer in de aanval en daar was de 5-5. Wij gingen heel de tijd druk zetten alleen de doelpunten mochten der niet in. De scheidsrechter floot de wedstrijd af. Wij eindigde met 5-5. De leiders waren trots op ons.